Transfer omarmt veelzijdigheid en wordt Transfer Media

Transfermedia

Reclameregie Transfer luistert voortaan naar de naam Transfer Media. Daarmee is gezorgd voor een welkome opfrissing van de merkidentiteit, met een juistere en sterkere uitdrukking van de uitgebreide expertise waar Transfer Media vandaag voor staat.

Daarmee is gezorgd voor een welkome opfrissing van de merkidentiteit, met een juistere en sterkere uitdrukking van de uitgebreide expertise waar Transfer Media vandaag voor staat.

Dertien jaar geleden ontstaan met een focus op (thematische) televisie, heeft de regie zich intussen ontwikkeld tot een veelzijdige speler met een breed aanbod aan media: televisie, bioscoop, digitaal en radio, zowel in het noorden als in het zuiden van België. Een greep uit dat aanbod: Disney Channel, Eleven/DAZN Sports, Studio 100 TV, Kanaal Z/Canal Z, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Pickx+, Pickx+ Sports, enzovoort. Sinds 2021 commercialiseert Transfer – nu Transfer Media – de verschillende cinemacomplexen van UGC België. Sinds april 2024 vertegenwoordigt de regie ook een 45-tal regionale radio-omroepen (lees ook https://www.retrievermedia.be/nl/news/transfer-trekt-met-gloednieuw-aanbod-radiomarkt-op).

Alle info vindt u op Retrievermedia.be.

  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon
Banner: '100 years Moustiqe'

Kennismaken met…

Image of Ludovic de Barrau
Ludovic de Barrau
Sales Director bij PUB
In drie woorden: Enthousiast, eerlijk, optimistisch
cup of coffee
Ristretto, net als in Italië

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.

Retriever