Retriever voor publishers & regies

Retriever helpt publishers en regies hun advertentiemogelijkheden zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van mediaplanners en marketeers. Dit doen we door mediainformatie kosteloos in de mediadatabase te publiceren. De media en advertentiemogelijkheden komen altijd in beeld wanneer ze voor een campagne relevant zijn.
Medium aanmelden

Uw medium op het juiste moment in beeld bij mediaprofessionals

Extra leadgenerator

Publiceer kosteloos uw advertentiemogelijkheden in RetrieverMedia.be zodat deze altijd in beeld komen bij potentiële adverteerders.

Altijd 'in control'

Blijf via uw eigen dashboard altijd zelf 'in control' over de gegevens van uw media die in RetrieverMedia.be worden gepubliceerd.

Platform voor medianieuws

Breng lanceringen en ander belangrijk medianieuws extra onder de aandacht via de RetrieverMedia.be nieuwskanalen.

Promotiemogelijkheden

Naast de kosteloze publicatie van advertentiemogelijkheden in de mediadatabase en nieuwskanalen, zijn er een aantal manieren om producten of diensten extra onder de aandacht te brengen: publicatie van specials en commerciële mogelijkheden in het Retriever Medianieuws.

Nieuws

Retriever Medianieuws brengt via de site, de maandelijkse nieuwsbrieven en de dagelijkse nieuws-carrousels, belangrijk medianieuws onder de aandacht van mediaprofessionals. Wij vermelden hier graag ook uw nieuws! Naast deze service bieden we ook commerciële mogelijkheden aan om nieuws extra onder de aandacht te brengen.

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie over hoe Retriever kan helpen bij het optimaliseren van uw portfolio of zoekt u een klankbord voor het in de markt zetten van nieuwe lanceringen? Wij staan u graag te woord.

Bel ons

Bel ons ma t/m vrij 09:30 – 17:30

+32 (0)2 893 00 52

Mail ons

Mail ons voor vragen

info@retrievermedia.be

Customer journey

100% crossmediaal

- Out-of-Home
- Dagbladen
- Huis-aan-Huisbladen
- Magazines
- Vakbladen
- Digital; web, social, vlogs
- Ambient, guerilla