‘Retriever Suite’, muzikale hulde aan kwalitatieve mediaplanning, gelanceerd op Spotify

Retriever Suite

Op 1 september 2023 is de Retriever Suite officieel gelanceerd op de verschillende muziekplatformen waaronder YouTube en Spotify. Deze suite uit 5 delen is speciaal voor Retriever en haar relaties. Het is gecomponeerd én muzikaal uitgevoerd op de piano door niemand minder dan Viktorya Anastasova, en vormt een ode aan kwalitatieve mediaplanning.

Elk deel van de Retriever Suite is zorgvuldig gemaakt om de complexe en dynamische wereld van media vast te leggen, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van harmonie en samenhang behoudt. Net zoals een zorgvuldig geplande mediacampagne verschillende elementen naadloos samenbrengt, verweeft de Retriever Suite op meesterlijke wijze diverse muzikale elementen tot een bijzonder muziekstuk.

We nodigen u van harte uit om hier alvast naar de muzikale vertaling van ‘het mediaplan’ te luisteren: Retriever Suite Movement V Allegro Agitato (‘het mediaplan’), het vijfde luik van dit bijzondere muziekstuk in vijf delen dat kwalitatieve mediaplanning huldigt. Hoort u ook in de klanken de opbouw naar bereik en contacten terugkomen?

  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon

Kennismaken met…

Image of Sarah Van Oostende
Sarah Van Oostende
Managing Director bij Yapado
In drie woorden: Goedlachse Pietje Precies
cup of coffee
Met veel (plantaardige) melk

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.