‘Retriever Suite’, muzikale hulde aan kwalitatieve mediaplanning, gelanceerd op Spotify

Retriever Suite

Op 1 september 2023 is de Retriever Suite officieel gelanceerd op de verschillende muziekplatformen waaronder YouTube en Spotify. Deze suite uit 5 delen is speciaal voor Retriever en haar relaties. Het is gecomponeerd én muzikaal uitgevoerd op de piano door niemand minder dan Viktorya Anastasova, en vormt een ode aan kwalitatieve mediaplanning.

Elk deel van de Retriever Suite is zorgvuldig gemaakt om de complexe en dynamische wereld van media vast te leggen, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van harmonie en samenhang behoudt. Net zoals een zorgvuldig geplande mediacampagne verschillende elementen naadloos samenbrengt, verweeft de Retriever Suite op meesterlijke wijze diverse muzikale elementen tot een bijzonder muziekstuk.

We nodigen u van harte uit om hier alvast naar de muzikale vertaling van ‘het mediaplan’ te luisteren: Retriever Suite Movement V Allegro Agitato (‘het mediaplan’), het vijfde luik van dit bijzondere muziekstuk in vijf delen dat kwalitatieve mediaplanning huldigt. Hoort u ook in de klanken de opbouw naar bereik en contacten terugkomen?

  • Twitter icon
  • Linkedin icon
  • Email icon
Banner: 'Eerst zien, dan geloven!'

Kennismaken met…

Image of Bjorn Verhoeven
Bjorn Verhoeven
Auditief merkenbouwer - Constructeur de marques auditives bij Regioradio Limburg / Verhoeven Media Solutions
In drie woorden: Dynamisch- creatief- enthousiasmerend
cup of coffee
zwart & warm... Maar liefst een ambachtelijke boon... Je proeft de passie van vele lokale koffiebranders écht

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.