AI in media

AI in media

Ook al schrijft retrievermedia.be alleen over (media)product-nieuws en lanceringen van nieuwe mediakanalen waarin kan worden geadverteerd, de ontwikkelingen rond AGI en AI zijn te belangrijk voor onze industrie om er niet een nieuwsitem aan te besteden. Naast OpenAI's ChatGPT wordt deze week HuggingChat gelanceerd, een open source alternatief voor OpenAI's AI-gestuurde virale chatbot ChatGPT.

Deze language modellen kunnen naast heel veel andere toepassingen ook alinea’s schrijven, tekst samenvatten, verbeteren of vertalen zowel voor zakelijk- als creatief gebruik. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jouw bedrijfsverhaal in het kort samenvatten, een filmscript genereren en nog veel meer.

Toepassingen worden op dit moment geïntroduceerd in onze industrie. Ze zijn nog niet perfect, maar iedereen kan zich voorstellen dat vanaf nu de ontwikkelingen naar bedrijfs- en consumententoepassingen zich razendsnel zullen opvolgen. Blijf nieuwsgierig, blijf kritisch en probeer het uit om te ondervinden hoe het jouw business kan helpen of zou kunnen beïnvloeden. En vooral, blijf ook zelf denken! Wij mensen zijn uniek en origineel!

  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon

Kennismaken met…

Image of Geoffroy Le Grelle
Geoffroy Le Grelle
Client Director bij Dentsu
In drie woorden: Brusselaar, pragmaticus, liefhebber van sport en lekkere wijnen
cup of coffee
Zwart, sterk, terwijl ik de dagbladpers doorneem (digitaal in de week, op papier in het weekend).

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.