Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Christina Gevers

Christina Gevers

Office Manager
In drie woorden: temperamentvol – perfectionistisch – sociaal
cup of coffee
Black as my soul 😉 Maar een Chai Latté is mijn stiekeme guilty pleasure

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Waar en hoe ik de dag vandaag in het leven sta.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik hou ervan om te gaan wandelen met mijn franse bulldog in de parken, om te gaan fitnessen en vooral om te dansen en op de meest random momenten gewoon heel luid mee te zingen met van die oldschool liedjes.
Wist je dat ik…
op mijn 4 jaar ben verkozen als “mooiste kindje van belgië” samen met mijn broer die toen 2,5j en mijn zusje 1jaar oud was.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou heel graag terug reizen in de tijd naar de jaren 60-70, omdat ik alle verhalen van mijn grootmoeder heel intrigerend vindt hoe iedereen toen met elkaar omging en hoe iedereen zoveel meer waarde hechtte aan “de kleine dingen in het leven”

Christina's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Een old-time favourite is toch wel Meet Joe Black.
Welk boek kun je aanbevelen?
Hm, de laatste tijd heb ik er zoveel gelezen! Maar 1 van de betere vind ik Unfuck Yourself – get out of your head and into your life. Echt een must met veel tips & tricks.
Heb je een restauranttip?
In Antwerpen is één van mijn go-to’s Roest op het Eilandje.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Belroy’s aan het MAS is nog een vrij “nieuwe” cocktailbar, op het Zuid was de 1e vestiging. En echt beide zijn zeker de moeite waard om een cocktailtje te gaan drinken.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"It’s all about the little things in life, for once you look back and you’ll notice that they were the big things all along."
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon