Muzikaal eerbetoon aan kwalitatieve mediaplanning

Retriever Suite

Als adverteerder wil je dat de doelgroep jouw boodschap onthoudt. Dit doe je door via een campagne een connectie te maken met het publiek, met het doel dat de boodschap diep wordt gevoeld of begrepen. Het mooist is als de boodschap rechtstreeks in het hart van de doelgroep komt, waardoor het een blijvende impact maakt.

Hierin ligt de moeilijkheid en daarmee 'als het lukt' de kracht van een goede campagne: hoe onthoudt de doelgroep jouw merk en propositie? In het Nederlands ga je iets 'uit het hoofd leren' als we iets moeten onthouden. In veel andere talen loopt onthouden via het hart: 'to learn by heart' of 'apprendre par coeur'.

Dit raakt de essentie van effectieve communicatie: het creëren van een band tussen de boodschap en het publiek. Deze kan rationeel zijn of emotioneel. In alle gevallen is een goede campagne als een harmonieus muziekstuk dat resoneert in het hoofd of het hart van de doelgroep en zo een blijvende indruk achterlaat.

Om deze verbinding tussen campagne en doelgroep te illustreren, hebben we ons laten inspireren door de kracht van muziek. Net als een meesterlijk gecomponeerd muziekstuk resoneert een creatieve en intelligente mediacampagne in het hart van de doelgroep. Dit muzikale eerbetoon, de Retriever Suite, is speciaal door Viktoriya Anastasova voor Retriever en haar relaties gecomponeerd, en symboliseert de harmonie tussen data en creativiteit in mediaplanning.

We nodigen u van harte uit om de prelaunch van Retriever Suite Movement II Allegro Moderato (onze favoriet) te beluisteren, het tweede luik van dit bijzondere muziekstuk in vijf delen dat kwalitatieve mediaplanning huldigt.

Op 1 september a.s. wordt het hele album gepubliceerd op Spotify en alle online muziekdiensten. We zien er naar uit om samen met u te blijven ontdekken hoe creativiteit en precisie samenkomen om uw klanten het best te servicen.

  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon

Kennismaken met…

Image of Guy Spaey
Guy Spaey
Market & Research Manager bij Brightfish
In drie woorden: Gentenaar, Filmnerd en reizen
cup of coffee
Zwart en in sloten, bij voorkeur handgemalen bonen (ja, ik ben een coffee-nerd!)

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.