Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Dirk Soetens

Dirk Soetens

Market Intelligence manager
bij Var
In drie woorden: loyaal, analytisch, vertrouwen
cup of coffee
Zwart (vroeger met melk maar zwart is eigenlijk lekkerder, moet ik toegeven)

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Mijn grootste voldoening is dat ik heb kunnen bereiken wat ik wou op eigen kracht en initiatief, zonder iets in de schoot geworpen te krijgen.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Zoals je uit de vorige paragraaf kan afleiden, ben ik een muziekliefhebber. Ook streaming services vind ik geweldig. Dat ongelofelijke aanbod vind ik heel ontspannend.
Wist je dat ik…
...ooit gewerkt heb bij een lokale radio. Ik vroeg me toen al af hoe je kan weten hoeveel luisteraars er zijn. (p.s. nog steeds een uitdaging)
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou wel eens bij de laatste opnamen van Elvis Presley in Memphis willen zijn. Bijna op het einde van zijn carrière keerde hij terug naar de plaats waar het allemaal begonnen was (Memphis en nam daar op korte tijd al zijn bekende hits op. Dat heb ik gelezen in een interview met Helmut Lotti in Humo, dus van mij mag Helmut dan meegaan.

Dirk's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Als muziek en videoliefhebber vond ik uiteraard Bohemian Rhapsody geweldig.
Welk boek kun je aanbevelen?
Ik volg nu de serie Virgin River, gebaseerd op de boeken van Robyn Carr. Lijken mij heel ontspannende boeken om te lezen.
Heb je een restauranttip?
The Jane is niet voor niets in de top 50 van de beste restaurants ter wereld.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
'The trouble with market research is that people don't think what they feel, they don't say what they think and they don't do what they say.'
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
An-Sofie Batsele van InSites Consulting
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon