Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Ann Hoerée

Ann Hoerée

Owner
In drie woorden: Gedreven, optimistisch en sociaal
cup of coffee
Fan van cappuccino

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik blik tevreden terug op 15 jaar activiteit bij mediabureaus gevolgd door 15 jaar bij media/regie, in verschillende functies en bij mooie bedrijven. De meeste voldoening vond ik vooral bij zoveel mensen die ik doorheen de jaren leerde kennen, die mij inspireerden, en sommige die ik op mijn beurt mocht inspireren. We werken in een sector die veel van mensen eist, maar als je hem met passie beleeft, krijg je er ook veel voldoening voor terug.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd kan ik genieten van een lekker etentje, bingewatchen met een fleece dekentje, naar de bioscoop met mijn jongens, een hoofdmassage bij de kapper, een goed gesprek, een inspirende podcast beluisteren, luidkeels zingen in de auto op een goed nummer, ontspannen in bad, een museumbezoekje en last but not least, reizen. So many things, so little time…
Wist je dat ik…
Sinds een tweetal jaar ben ik als freelancer actief, onder mijn label Apricity, een naam die staat voor de warmte van de zon in de winter. De zon is er altijd maar op onverwachte momenten apprecieer je haar net dat tikkeltje meer. Die feeling wil ik graag aanbieden in mijn diensten. Je zal mij in verschillende opdrachten aan het werk zien binnen ons ecosysteem. De variatie in mijn job geeft me energie, de drukke agenda houdt me scherp.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou wel graag teruggaan in de tijd om de 18 jarige Ann te ontmoeten!

Ann's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Ik heb niet echt een lievelingsfilm maar ik was recent aangenaam verrast van “Bullet Train” en ik ben daarnaast fan van o.a. Meryl Streep, Sally Field en Julianne Moore.
Welk boek kun je aanbevelen?
Ik hou van de pen van Khaled Hosseini en dichter bij huis Ish Ait Hamou
Heb je een restauranttip?
Wanneer in Oostende, dan staat Bottarga altijd op ons lijstje. Lekker eten, gezellige sfeer en zicht op zee.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Het Kunstuur, 60 minuten cultuur, een moment om even te ontspannen en geïnspireerd te worden, een aanrader en ideale format!

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"Be strong enough to stand alone, be smart enough to know when you need help and be brave enough to ask for it."
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Ik was tot vorig jaar voorzitter van de MediaMadammen, een netwerk van vrouwen actief in marketing en media. Eén van de oprichters is Kristine Verhelst, Head of Media & CRM d’Ieteren, die de groepering meer dan 20 jaar geleden mee oprichtte. Ik kijk alvast uit naar haar antwoorden!
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon