Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Maxine  Meuleman

Maxine Meuleman

Accountmanager
In drie woorden: spontaan, verantwoordelijk, hulpvaardig
cup of coffee
Latte macchiato

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben een prille dertiger, maar heb toch al wat ervaring opgebouwd in de verschillende geledingen van de communicatiebranche. Wat ik leerde op vorige jobs neem ik mee in mijn professionele carrière en komt me ook privé ten goede. Communiceren met mensen doe je immers elke dag. Laat dat nu ook zijn wat ik het liefste doe. Als accountmanager, verantwoordelijk voor Bruidmedia (Bruid- en Bruidegommagazine), lifestyle, de autosector en wit-en bruingoed, kan ik mijn sociale vaardigheden elke dag inzetten en aanscherpen.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik speel badminton in competitieverband en doe aan yoga. Daarnaast geniet ik enorm van gezellige avonden met vriendinnen, culinaire verwennerij in een goed restaurant of een spannende serie op tv.
Wist je dat ik…
sinds september 2023 terug bij Publicarto aan de slag ben. Mijn eerste job als sales support was bij Publicarto en nu ben ik terug als accountmanager. Een warm team met een geweldige drive, daar keert een mens graag terug.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Als het zou kunnen, dan had ik graag een dag doorgebracht met Martine Tanghe. Zij ontviel ons helaas veel te vroeg afgelopen zomer (juli 2023). Ik heb haar altijd bewonderd voor haar onberispelijke uitspraak, haar inzet voor de Nederlandse taal en de manier waarop ze het journaal presenteerde.

Maxine 's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Ik kijk weinig naar films, maar ‘Girl’ van Lukas Dhont vond ik zeer indrukwekkend.
Welk boek kun je aanbevelen?
Het Smelt van Lize Spit of Tirza van Arnon Grunberg.
Heb je een restauranttip?
Two Cooks in Zottegem. Prijs/kwaliteit een van de beste restaurants waar ik al ging.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Een glimlach kost niet veel en hij doet zoveel goeds (Alice Nahon); Un sourire ne coûte pas grand-chose et fait tellement de bien (Alice Nahon); A smile doesn't cost much and it does so much good (Alice Nahon)
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Liesbeth Van Impe, hoofdredactrice van Het Nieuwsblad of Dirk Velghe, voorzitter van de raad van bestuur van Mediafin.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon