Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Anne Borgers

Anne Borgers

Founding Partner
In drie woorden: optimistisch, sociaal, loyaal
cup of coffee
cappuccino

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Door steeds te vertrouwen op mijn intuïtie, ben ik de uitdagingen die op mijn pad kwamen, niet uit de weg gegaan. Dit pad bracht me de eerste 15 jaar van mijn professioneel leven bij mediabedrijven waar ik met inspirerende collega's mocht werken. Daarna stond ik 10 jaar geleden mee aan de wieg van onderzoeksbureau Indiville, waar we door middel van onderzoek de steeds veranderende maatschappij inzichtelijk willen maken.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Zwemmen, dan voel ik me 100% gelukkig en vrij.
Wist je dat ik…
ondertussen al samenwerk met 9 collega's bij Indiville, we zijn gegroeid van een collectief van 6 personen naar een vennootschap van 10 zelfstandigen. De mix van profielen en ervaringen maakt Indiville uniek en geeft ons intern een klankbord.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Dan zou ik gaan feesten op Woodstock met mijn man en dochter. Ik hou van muziek in een sfeer van absolute vrijheid.

Anne's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Ik ben fan van het volledige oeuvre van Pedro Almodóvar. Hoe hij in zijn films passie kan overbrengen door de beste acteurs en actrices met geweldige dialogen op een prachtige manier in beeld te brengen, is geniaal.
Welk boek kun je aanbevelen?
De acht bergen van Paolo Cognetti.
Heb je een restauranttip?
In De Vleeshalle in Mechelen voel ik me altijd een beetje op vakantie.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Oostende maakt me altijd gelukkig: de unieke combinatie van de creatieve en inspirerende stad met de mooie zee en het brede strand...

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"Happiness is always there. You just have to choose to see it. There's no point dwelling in the dark and ignoring the light of the stars."
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Aan mijn collega's van IP zal ik altijd met veel plezier en warmte terugdenken vandaar dat ik nu en dan met hen afspreek. Het valt op hoe snel we ons dan weer op dezelfde golflengte bevinden. Eén van hen is Ludovic de Barrau, hij combineert intelligentie en humor op een uitzonderlijke manier.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon