Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Jesse Janssen

Jesse Janssen

Marketing & Communications Assistant
In drie woorden: Optimistisch, vastberaden, creatief
cup of coffee
Het liefst een latte met speculoospasta in een gezellig barretje met wat jazz muziek en iets om te lezen

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Mijn positieve kijk op het leven die vaak aanslaat bij de mensen in mijn omgeving. Ik zie graag mensen rondom mij stralen en wil altijd bijbrengen aan een aangename sfeer! Tover ik een lach op jouw gezicht? Dan is mijn dag gemaakt!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Een activiteit die ik nog nooit heb gedaan om mijn grenzen te verleggen, een tripje naar Disneyland om wat magie op te snuiven of reizen naar een nieuwe plaats met een strakke planning om alles uit de kan te halen.
Wist je dat ik…
momenteel mijn 6de taal aan het leren ben, namelijk Italiaans.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Het oude Griekenland of het barokke Europa omwille van de prachtige gebouwen en de elegante stijl. Naar de toekomst zou ik niet durven gaan omdat ik niet weet wat er op ons wacht. Moest ik gegarandeerd veilig kunnen terugkomen, is een kijkje in de verre toekomst misschien nog wel leuk 😉

Jesse's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
The Lion King II: Simba’s Pride, de liedjes brengen mij terug naar mijn kindertijd toen ik weigerde om op de zetel te zitten maar liever met mijn snoepjes op de vloer voor de televisie ging zitten om de diertjes van dichtbij te kunnen zien.
Welk boek kun je aanbevelen?
A Life on Our Planet van David Attenboroug. Een boek dat je ogen opent over de huidige klimaatcrisis en de rijkdom van de natuur.
Heb je een restauranttip?
Ik zal nooit nee zeggen tegen de vegetarische truffelburger in Burgerfolie te Leuven.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Als jullie ooit naar Parijs gaan, ga ’s avonds op de Arc de Triomphe voor een prachtig verlicht uitzicht van een van de mooiste steden ter wereld.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Like a fine wine, I only get better with time!
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Mensen die nieuw zijn in de media maar een achtergrond hebben in een compleet andere sector.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon